Veckobrev v 35

Hej!
Nu är det dax för veckobrev igen – känns som veckan har gått fort.
Det har varit en händelserik vecka – vi har bl. a. läst Tilda, varit idrottshallen, fixat skolgården, haft utflykt i skogen och fortsatt jobba med gruppen och tryggheten.

Funkiadagen (torsdag 28/8) var uppskattat av barnen. Vi hade fyra olika stationer:
ute labb, målar, vimel/plantering och motorikbanan. Barnen har deltagit med liv och lust och skapat en vattenbana, musikbänk, kulbana och målat plank. Kompissolen är uppe. Tanken med kompissolen är att de barn som inte har någon att leka med ska gå till kompissolen. De andra barnen ser att det står en kompis vid solen och kan då lätt komma fram och hämta kompisen till lek.
Ta gärna tillfälle när ni hämtar/lämnar och se vad barnen har skapat.

Vi har pratat med barnen om hur vi ska ta hand om vår skola och gården. Det är viktigt att vi tar hand om materialet och är rädda om den fina nya skolan som vi har. Prata gärna med barnen om detta också.
Vi jobbar vidare med värdegrund och det vore bra om ni pratar med barnen hemma om hur en bra vän är, att vi är rädda om våra och andras saker och att vi låter alla vara med.

Lämna gärna bilen hemma nästa vecka. Från och med måndagen den 1 sep. kommer parkeringen att asfallteras.

Vi vill tacka för ett trevligt föräldramöte som var väldigt givande.
Ni som inte hade möjlighet att närvara kommer få ett protokoll från mötet. Viktigt att tänka på är att nu framöver kommer all information att läggas ut på bloggen och ni föräldrar har ett ansvar att ta del av den.

Bloggadress: höjdarna08.se

Klassföräldrar delades upp på föräldramötet och grupperna är:

Höstterminen 14
Gabriel
Maximilian
Christelle
Amanda
Nadja
Linnea
Olle
Cleo
Vilja
Alexander
Kevin

Vårterminen 15
Sophie
Rafael
Wilma
Ossian
Valerie
Natanael
Neo
Emma
Maja
Olivia
Vince

Vi kommer fortsätta arbeta med gruppen och stärka varje barn så att alla känner att de trivs och mår bra här i skolan. Allt blir så mycket bättre och roligare då!
Ha en trevlig helg nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *