Veckobrev

Hej alla härliga människor!

Nu är hösten här med besked och alla barn behöver ha kläder till att vara ute i alla väder! Se gärna till att det finns ok med extrakläder!
Vi har precis varit på en härlig utflykt i skogen och det går jättebra när man har rätt kläder annars blir det inte lika roligt och barnen blir kalla och blöta.

Veckan har varit innehållsrik med matematik – mönster, språklek – språktåget (rim och ramsor), idrott med många samarbetslösningar, musik då vi lyssnade på olika musikstilar och målade det barnen kände, fotografering och massor med annan lek.

Veckan som kommer blir spännande för IPaden är på gång nu och barnen kommer få börja att använda den som vårat nya lärverktyg!

Måndag kommer Linda och Mia att vara borta på ett studiebesök på en skola där de arbetar med ASL (Att Skriva sig till Läsning) i förskoleklass och få inspiration och fortbildning. Då kommer Robert, Tobias och Ebbe att vara med klassen.

Gå gärna in på Cecilias blogg och läs hennes månadsinformation som finns där:
http://steningehojden.wordpress.com/2014/10/02/hojdens-manadsinfo-2/

Ha en härlig helg – tänd ljus och mys!
(pga tekniska problem så har det blivit dåligt med bilder i bloggen denna vecka – vi hoppas att det är åtgärdat till nästa vecka)

 

2 reaktion på “Veckobrev

  1. Ni är så fantastiska som uppdaterar bloggen så ofta så att det saknas bilder en vecka är helt okej 😉 Trevlig helg! // Jessica (cleos mamma)

  2. Ni är så fantastiska som uppdaterar bloggen så ofta så att det saknas bilder en vecka är helt okej 😉 Trevlig helg! // Jessica (cleos mamma)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *