Veckobrev 47

I veckan har vi arbetat med bokstaven A. Klassen har titta på Bokstavslandet och vi har letat olika natursaker där det finns a i ordet när vi var i skogen i dag fredag. Dessutom hittade vi en trevlig överraskning i skogen.

20141121_090929 20141121_090914 211114

Linda har varit sjukskriven under torsdag och fredag men är tillbaka igen på måndag.

Klassen har provat på yoga. Det är mycket som ska koordineras och tänkas på när man utövar yoga. Barnen tyckte det var väldigt roliga och det är något som vi kommer att öva mer på.

Under några veckor fram till Lucia kommer vi att börja öva på Luciasånger. Klassen har fått ge förslag och vi kommer sätta ihop ett häfte med texter så att barnen kan öva även hemma.

Skolans värdeord är öppenhet, gemenskap, kompetens och ansvar. Under veckan har vi arbetat med gemenskap och vad som ordet står för. Barnen har tittat på bilder och vi pratar mycket om vad orden står för. Vi forsätter att arbeta med ett ord per vecka i taget.

onsdag den 26 nov kommer det att vara föräldraforum, gå gärna in på bifogad länk för mer information och anmälan: http://steningehojden.wordpress.com/2014/11/21/valkomna-till-foraldraforum/

fredag kommer flourtanten och pratar med förskoleklassen. Detta är ett led i Folktandvårdens satsning på friska tänder. Lektionen tar ca:45 min och kommer gå igenom hur vi sköter tänderna på bästa sätt och hur vi ska äta för att hela kroppen ska må bra.

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *