18 reaktion på “Veckans kluring

  1. Cleo och hennes mamma har haft en väldigt bra diskussion kring detta. Dels fick vi färska upp minnet lite och prata om de geometriska formerna, perfekt. Sen sa Cleo att hon egentligen inte tyckte kvadraterna i mitten var riktigt kvadrater eftersom de liksom delades av de små kvadraterna och då fick en annan form… Men vi har räknat dem ändå och fick då ihop 35. Cleo ville bifoga en bild på pappret hon räknade på men jag kom inte på hur man gör… // Hälsar Cleo och mamma Jessica

  2. Cleo och hennes mamma har haft en väldigt bra diskussion kring detta. Dels fick vi färska upp minnet lite och prata om de geometriska formerna, perfekt. Sen sa Cleo att hon egentligen inte tyckte kvadraterna i mitten var riktigt kvadrater eftersom de liksom delades av de små kvadraterna och då fick en annan form… Men vi har räknat dem ändå och fick då ihop 35. Cleo ville bifoga en bild på pappret hon räknade på men jag kom inte på hur man gör… // Hälsar Cleo och mamma Jessica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *