Lite försenat veckobrev v. 36

Hej
Jag var tvungen att vara hemma fredag och måndag så jag har inte skickat ut något veckobrev så här kommer lite information.

Vi håller på att förbereda inför utvecklingssamtalen. Hoppas att alla har hittat sin inbjudan! På Steningehöjden har vi valt att lägga utvecklingssamtal under dagtid eftersom eleverna själva leder samtalen och är som piggast under skoldagen. Hoppas att ni har överseende med detta och har möjlighet att komma på utsatt tid. Vi erbjuder alltså inga kvällstider.
Om ni har några problem med tiderna så försök i första hand att byta med varandra men sedan kan ni kontakta mig så kan vi säkert hitta någon lösning.

Vi arbetar mycket hårt med klassens skolknep och främst med att vi behöver få arbetsro i klassrummet. Det har varit lite pratigt och rörigt men barnen är duktiga på att veta vad som krävs och hur vi ska komma dit så nu ska vi bara omsätta detta i praktiken!!

Hoppas att ni uppskattar läsuppgiften och att era barn läser för er och att ni lämnar fina kommentarer till era barn i häftet.
Boken ska komma tillbaka till skolan på onsdagar så jag får höra era barn läsa och få läsa era kommentarer. På torsdagar får barnen sen med sig en ny läsuppgift hem.

Ha det så bra!!

En reaktion på “Lite försenat veckobrev v. 36

  1. Självklart har vi överseende med det, skolan är viktig och det visar både vi och ni för våra barn när ni lägger så stor fokus på utvecklingssamtalen. TACK för det ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *