Frukt till skolan

Hej alla föräldrar!

Jag vill bara be er om en liten sak.
Barnen har börjat trigga igång varandra på att de ska ha mycket och många olika frukter, riskakor, knäckebröd mm. så att det nu har gått lite långt. Barnen får lunch och mellanmål vid kl. 14 – självklart får de ta med frukt till skolan men det räcker med en eller max två frukter – en till förmiddagen och en till eftermiddagen om man är kvar länge.

Det har nästan blivit som en tävling vem som har mest och godast och det vill jag gärna ha hjälp av er med att dämpa/få bort.
Man tar med en frukt till sig själv för att fylla på med energi så man orkar.

Jag ska prata med eleverna i klassen imorgon också.

Jag har skickat ett viktigt mail till er – om det är någon som inte har fått det så skicka gärna ett mail till mig så jag kan uppdatera mailadressen isf. så skickar jag mailet till er.

3 reaktion på “Frukt till skolan

  1. Bra, för det har varit en så stor grej att Alex måste ha med sig flera kex eller frukter eftersom man byter el bjuder de som inte har bara för att han vill vara snäll, även att kompisarna kan kommentera när man inte har med sig. Men det har gått över gränsen dags att dämpa…tack linda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *