Vecka 5

Hej alla!!
WOW så underbara, engagerade och duktiga barn ni har. De har allihopa haft sina egna utvecklingssamtal och skött dessa perfekt!
Jag vill också tacka er föräldrar som är engagerade och har tålamodet att låta era barn få hålla i samtalen och stötta upp där det behövs..

Alla har i dag fått skriva ner och utvärdera våra utvecklingssamtalsdagar. När de inte har haft sina samtal så har de varit på någon annan aktivitet och det verkar som att alla överlag är nöjda med sina dagar.

Jag har nu efter att skolan är slut möblerat om och skapat en ny lärmiljö i klassrummet som barnen kommer möta på måndag. Jag hoppas att denna möblering kommer hjälpa alla att få den arbetsron som flera efterfrågar och som alla behöver

måndag 8/2 åker vi till simhallen i Sigtuna. Badkläder och handduk med såklart. Det blir ingen ”vanlig” idrott den dagen. Eftersom vi då kommer att äta lunch lite tidigare är det bra att ha med en extra frukt eller smörgås!
Vi kommer att åka från skolan vid 10:50 och komma tillbaka någon gång vid 14 tiden.

Nästa vecka:
Måndag: SIMNING
Tisdag: ASL
Onsdag: MUSIK + läsläxan tillbaka
Torsdag: IDROTT + ny läsläxa
Fredag: Veckans höjdare

2 reaktion på “Vecka 5

 1. Kan inte annat än hålla med dig Linda! Vi blev så imponerade men framförallt väldigt stolta över hur duktig vår ”lilla” tjej var. Tack ska ni ha för att ni lär dem så mycket och för att ni ger dem möjligheten att få utvecklas på så många olika sätt.

  Varma ”våriga” hälsningar,
  /Sanja och Marcus (Livias föräldrar)

  • Tack igen!!!
   Det uppskattas mycket med er engagerade föräldrar som hjälper till från erat håll för att ge barnen alla möjligheter att lyckas!!
   //Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *