Uppdrag

hej

idag hamnade vi i klassen länge att prata och diskutera om bränder och olyckor (vet inte riktigt hur det startade faktiskt). Det blev i allafall en givande stund och många ville berätta och det blev mycket träning i att vänta på sin tur och lyssna på den som berättade. Eftersom veckans kluring också handlar om brandvarnare och vi diskuterade detta idag så gav jag klassen i uppdrag att räkna och kolla om ni har brandvarnare hemma. På fredag ska vi se hur många brandvarnare som klassen har!

Barnen ville att jag skulle skriva det på bloggen så att alla föräldrar också vet vad uppdraget är.  Lycka till!

En reaktion på “Uppdrag

  1. Vad bra!! Både de diskussioner ni haft kring ämnet, men också att barnen fick med sig ett så viktigt och bra uppdrag hem. ????

    /Sanja (Livias mamma)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *