Skolstart

Nu är vi i gång!!

Härlig engagerade barn kom i dag till skolan och möttes då av en tidsmaskin och flera historiska personer. Det här var startskottet på läsårets tema ”jag i historien” som hela skolan tillsammans kommer arbeta med på olika sätt.

image image image

Jag håller på att arbeta med schemat och publicerar då det här på bloggen så fort det är klart. Det jag vet och som är bra för alla att veta är att vi börjar kl. 8:30 måndagar och tisdag-fredag kl. 8:10. Måndag-torsdag slutar vi kl. 14 och på fredagar kl 13. Idrott kommer vi ha på måndagar och onsdagar.

Vi kör på nu med nya tag – jag ser fram emot det här!!
Jag kommer också att ha hjälp i klassrummet av både Ia och Gölin som båda också arbetar på fritids.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *