Veckobrev v 39

Vi vill även rikta ett stort tack till alla elever som har genomför sina elevledda utvecklingssamtal. Roligt att se alla presentera era samtal på ett proffsigt sätt och att sätta upp nya egna mål att jobba med under terminen.
Tack också till alla föräldrar som kom och lyssnade och visade erat intresse och engagemang!!

Under samtalen har det kommit fram att fotbollsplanen är ett ställe där det uppstår konflikter och därför har jag tagit beslutet om att INGEN I ÅRSKURS 2 TAR MED EGEN BOLL! Det finns bollar att låna på skolan och därför använder vi dessa bollar för att minimera konflikter.

En annan sak som kom fram som ett önskemål från elev är att ta med en bok hemifrån för att läsa på mornarna. Jag känner att det absolut kan vara en bra ide men att det då är väldigt viktigt att den bok man tar med INTE är för svår. Det måste vara en bok på rätt nivå för att utmana läsutvecklingen på rätt sätt. För svår bok gör att man har svårare att hänga med i innehållet och att man hamnar i för svåra ord och fraser.
Om ni tar med en bok så vill jag gärna se den och kolla om den känns lagom.

En stor eloge till alla elever på skolan som var med och deltog i årets upplaga av Skoljoggen. Ett fantastiskt engagemang från alla som kämpade på efter sin egen förmåga. Många elever hade som mål att ta sig runt 5 varv och på så sätt vara med i en utlottning senare i höst. Vi hade även vädret på vår sida, lite lätt molnighet med några fina regnstänk emellanåt. Hoppas flera av er föräldrar har varit med och bidragit med en peng till Springslanten. Springslanten går direkt till SOS Barnbyar.
i vår klass älskar många att tävla så av 25 som deltog så sprang 14 st 5 varv eller fler (varje varv är 1,1 km långt)
SUPERBRA!!

Nästa vecka ska vi simma på måndag 26/9.
Vi kommer att äta lite snare lunch så därför behöver barnen ha ed något att äta på förmiddagen. Ingen stor matsäck men en extra frukt eller en liten smörgås.

Nästa vecka är det också studiedagar torsdag och fredag. Skolan är stängd och bara fritids är öppet.

Vecka 39:
Måndag: BAD
Tisdag: Musik – Ta med läsuppdraget
(glöm inte att spela in)
Onsdag: Nytt läsuppdrag
Torsdag och fredag STUDIEDAG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *