Veckobrev inför vecka 6

Hej!

Ett stort tack till alla fantastiska elever på Höjden för väl genomförda utvecklingssamtal! Vilka samtalsledare ni är, heja er! Det är en viktig förmåga som du kommer ha stor nytta av i framtiden. Tack även alla föräldrar för att ni tar en aktiv del av era barns kunskapsutveckling. För att få ett riktigt bra utvecklingssamtal är det viktigt att ni föräldrar bemöter ert barn på ett positivt och engagerat sätt.

Så nu har alla Höjdare nya spännande mål att arbeta vidare mot under våren.

På måndag är det dags för storsamling igen här på Höjden. Den här gången är det böcker i fokus. Det blir utlottning av priser till decemberutmaningen, boktips från alla klasserna och invigning av skolans bibliotek!

Nästa vecka:
Måndag Idrott
Tisdag: Musik
Onsdag NATURSKOLAN
Torsdag:
Fredag:
reflektera över veckan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *