Läsuppdrag och NOMP

Hej alla glada

Nu har alla fått ett nytt läsuppdrag med en liten uppgift till.
Den här uppgiften går ut på att leta efter en annons i någon tidning och klippa ut eller ta med. Det finns ju många olika typer av annonser så det är det vi kommer att se på tisdag när alla kommer tillbaka då vi kan jämföra och visa varandra.

Jag vill verkligen betona vikten av att läsa varje dag.
När jag lyssnar på eleverna så säger vissa att de inte hinner eller har tid att läsa och jag säger då att man alltid kan hitta 15 minuter till att läsa. Jag hoppas verkligen att jag har alla er föräldrar med mig i detta och att ni hjälper era barn att hitta små härliga lässtunder.
Många är väldigt duktiga och flitiga och läser många gånger och det är superbra!!!

Jag har också lagt upp ett nytt NOMP uppdrag som ska vara klart till tisdag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *