Föreställning 24 april

Tisdagen den 24 april kl. 10:15 har Du chans att se Ditt barn uppträda tillsammans med sin klass på Kulturum-scenen, Kunskapens hus/Arlandagymnasiet  i Märsta. Föreställningen tar ca 40 minuter.

När barnen gick i tvåan åkte de till Kulturum och medverkade i föreställningen ”Kulturskolan Airport”. Den gången var scenytan liten och begränsad av dekor och publik. Nu är det dags att ta hela scenen i besittning. Alla klasser kommer tidigare under veckan för att öva på scenen, de får då också träffa Kulturums scenmästare Manne. Han berättar om vad som är viktigt att tänka på, både när man uppträder och när man är publik; att man som artist är tyst bakom scenen när andra uppträder och att man som publik stannar hela föreställningen och ser på alla uppträdanden.

 Alla medverkande barn får två biljetter för att bjuda in t ex föräldrar. Vill eller kan ni inte utnyttja biljetterna vill vi veta det för att kunna ge dem till någon annan. Fyll i formuläret och skicka in senast den 11 april:

Föreställning 24 april

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *