Veckobrev v 19

Nu har vi haft en kort vecka igen. Som ni vet och hoppas att ni har sett så var måndagen väldigt lyckad med filmskapande.

Nästa vecka blir en vanlig vecka igen – nästan.

Måndagen ägnar vi åt friidrott på Midgårdsvallen. Samling i skolan 8.30 som vanligt, vi tar buss dit och promenerar hem. Då vi kommer att promenera så behöver eleverna ha en ryggsäck med sin packning. Utöver den lunch som eleverna får från skolan, Pastasallad så får de ta med sig ett litet fika. Som ni ser nedan är vattenflaska jätteviktigt. Tänk på att klä er lager på lager och ha kläder efter väder, något att sitta på vid fikat och lunchen är skönt. Om du vet med dig att ditt barn inte äter Pastasallad behöver du skicka med lunch. Viktigt att ta med en matlåda och bestick

På tisdag smäller det för den alltid lika uppskattade Höjdareftermiddagen , portarna slår upp 15.00 och stänger 17.30. För er som inte har barn på fritids så behöver vi veta om barnet ändå ska vara kvar på skolan och äta mellis här. Meddela mig via mail senast måndag eftermiddag. Vi uppskattar att så många som möjligt bakar något till fikaförsäljningen som åk 5 håller i. Det går bra att lämna in fikat redan på morgonen. Förutom fika så har alla klasser aktiviteter som kommer visas upp. I vårat klassrum finns jag som lärare och har alla nationella prov som ni får titta och gå igenom. Eleverna har inte sett sina prov än.

På onsdag är det idrott och då ska alla vara utomhus. Viktigt att barnen klär sig i långärmat, långbent, strumpor och heltäckande skor om de är rädda för småkryp som lever i skog och mark. Annars är det kläder efter väder som gäller.

Påminner om att det är nytt Läsuppdrag och NOMP uppdrag den här veckan som ska vara klart till tisdag 15/5.

Måndag: Friidrottsdag

Tisdag: Höjdareftermiddag – Läsuppdrag + NOMP

Onsdag: idrott utomhus, ombyte och handduk.

Torsdag: Bilf

Fredag: Sportfredag, kom sportigt klädd 

Ha en härligt långhelg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *