Viktig info från klassförälder ⭐️

Hej alla fantastiska föräldrar,

Som klassrepresentant behöver jag få era kontaktuppgifter, kan ni alla vänligen skicka ett email till mig, malin.simonsen@uc.se, med ert barns namn så jag lättare kan kommunicera med er. Tusen tack på förhand!

Jag har funderat på aktiviteter som vi kan göra tillsammans med våra barn för att stärka team-känslan och lära känna varandra och framför allt göra samarbetet roligt. Förslag på aktiviteter: Brännboll, disco etc. Viktigast är dock att göra en aktivitet i augusti någon vecka efter skolan startat för att fånga upp barnen och skapa engagemang och teamkänsla inför hösten efter att varit borta från varann under sommaren, kanske bowling eller om vi får låna matsalen och ha knytis en kväll. Denna bör planeras nu om den ska bli av. Kan vi skapa en aktivitetsgrupp i klassen och vem kan tänka sig att vara med? Eller delar vi klassen i 4 grupper efter årstiderna så får varje grupp göra en aktivitet under sin årstid? Maila gärna era synpunkter till mig: malin.simonsen@uc.se

I övrigt tittar jag på om vi kan ha nåt tema på föräldramötet som kan vara intressant för alla. I trean pratade vi t.ex om vett och etikett på internet och i sociala media. Det är ju ett ständigt aktuellt ämne. Även här tar jag gärna emot förslag.

Önskar er alla en riktigt härlig helg!

Vänligen,

Malin Simonsen, Neo’s mamma

Tack snälla Malin för ditt engagemang ⭐️🍀🦒

Ett extra inlägg från lärarna:

Om ni vill ha lite workshops kring iPad och vad vi gör under skoldagarna på föräldramötet i kombo med något så går det att ordna.

En reaktion på “Viktig info från klassförälder ⭐️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *