Veckobrev v. 22

Hej!

Oj oj oj, nu är vi verkligen på slutspurten denna termin! I veckan hade vi möjlighet att göra omprov och förbättra texter vi arbetat med för att bli godkänd eller nå ett högre resultat. Alla kan logga in på IST för att se bedömningar och det kommer vi hålla mer aktivt nästa år så alla hänger med på riktigt i sin kunskapsutveckling. Ni vuxna loggar in hemifrån via skolportalen Sigtuna med BankID och kan på så sätt följa barnens utveckling och så klart för att peppa och stötta ⭐️

Förutom detta har vi läst vidare i Gyllene svärdet och skrivit frågor till, övat problemlösning och samband mellan procent, decimal och bråkform på matematiken.

Vi märker att det är svårt med multiplikationstabellerna och det ställer till det när vi ska räkna division så här finns en jättebra sida att öva detta i olika former som spel, på tid, memory osv. Förhör gärna hemma också ⭐️

Dagen spenderade vi på Midgårdsvallen för att ha en friidrottsdag och nu när vi går på mellanstadiet är det lite annorlunda än tidigare. Vi delar in oss i olika grupper med åk 5 och 6 för att få vara med andra på skolan vilket är givande på flera olika sätt. Vi har haft en fantastisk dag där alla ansträngde sig och tävlade med och mot sig själv för att lyckas och bli bättre, så himla bra ⭐️ I matsalen i veckan hörde jag om planerna inför detta, hur de provcyklat dit och bestämt vilka som träffas var för att möta upp de andra – heja er för bra planering och strategier för att vara på plats i tid ⭐️

Nästa vecka

Måndag: idrott gr. 2, nytt Alla med-uppdrag är att lita på sig själv – viktigt för alla att öva på, stora som små 💞 Anna inte på skolan!

Tisdag: slöjd. 

Onsdag: schackturnering hela skolan, tårtplanering och reflektion över året. Finonsdag som final ⭐️

Torsdag: 🇸🇪 Nationaldag 🇸🇪 Vi är lediga!

Fredag: Vi är lediga!

⭐️ Vi önskar er en fin helg ⭐️

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *