Friluftsdag 11 maj

Hej!

På måndag har vi i åk 5 friluftsdag tillsammans med åk 2. Vi promenerar till Midgårdsvallen och har friidrottsaktiviteter där. Vi samlas som vanligt på skolan kl 8:30. Alla elever måste ta med sig en matlåda, bestick och fylld vattenflaska för innan vi går hämtar vi mat från vår matsal. De elever som vill får ta med egen mat och det behöver vi veta redan imorgon så vi kan meddela köket för att slippa onödigt svinn. Som vanligt får vi ta med en godsak.

Dagen avslutas ca kl 12:30 vid Midgårdsvallen. De som vill får avsluta dagen där och ta sig hem på egen hand men då behöver ni maila någon av oss. Vi övriga promenerar tillbaka till Steningehöjden. På morgonen promenerar vi alla dit.

Vi hoppas på en härlig friidrottsdag på Midgårdsvallen!🍀☀️

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *