🦒 Välkomna till åk 6 🦒

Hej!

Hoppas att ni njutit av en skön sommar, det har jag! Men precis som vi pratade om innan sommaren så känns det skönt att komma tillbaka till rutiner och jobbet, att få träffa er och att ta oss an ett nytt spännande år. Visst är det tufft att ställa klockan och kliva upp tidigt, men tillsammans klarar vi det galant och vi får helt enkelt öva vår GRIT från tidig morgon varje dag, perfekt till vårt tema ⭐️

Uppstarten ser annorlunda ut för er i år, läs brevet nedan och viktigt att veta är att vi har schemabryt hela veckan med dessa start- och sluttider 8.10-13.00 (förutom måndag då vi har samtal):

Temat för året är som ni läst fortsatt #thefuturestartswithme och för att ge er en glimt av mitt liv delar jag med er av mitt sommarprat jag gjorde med min förra åk 6. Både för att ge er en bild och förståelse för att alla går igenom tuffa saker som passar vårt tema och även som en pepp inför ert sommarprat ni ska skriva och spela in i år. Det ska skrivas först till våren, men ha det med i tankarna så ni funderar på vad ni vill skriva om så har ni bearbetat innehållet under lång tid och det blir lättare att sätta igång sen och hitta musik som passar till.

Här är en låt som passar perfekt till vårt tema och att peppa sig med, Believe. Vi kommer jobba vidare med låten under veckan tillsammans med andra peppiga uppgifter:

💞 Vi ses på måndag 💞

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *