Veckobrev v. 34

Hej!

Så var vi igång och första veckan är gjord, det känns toppen ⭐️🍀 Tack för fina samtal i måndags, det var en bra start tycker vi och hoppas att ni känner likadant.
Denna vecka har rullat på fint och vi har hunnit med en hel del, trots att vi inte fått våra iPad än … men vi hoppas att de kommer till veckan. 

Förutom filmen vi skrev om tidigare så har vi gjort selfie och skrivit brev till oss själva som vi ska läsa sista veckan i åk 6, spännande ⭐️ 
Vi har påbörjat vårt arbetsområde i engelska som handlar om Civil rights movement med fokus på Martin Luther King, Rosa Parks och Ruby Bridges – ett område som verkligen engagerar och vi har diskuterat mycket. Vi har mer eller mindre slängt oss in i engelskans värld och jag är oerhört imponerad över allas engagemang, vi kanske inte förstått precis allt i de filmer vi sett men helheten har vi fått med oss och vi har hjälpts åt att sammanfatta och plocka ut olika delar att förklara 💞

Dessutom har vi hunnit med stavningstest, walk and talks och lite annat smått och gott. Veckan avslutades i skogen med smörgås som lunch.

Eftersom vi inte fått våra iPad än och helt kommit in i rutiner mm så väntar vi med läsuppdraget och jag återkommer så klart med info om det och veckans ord när vi drar igång!

Nästa veckas idrott

Nästa vecka

Måndag –

Tisdag – idrott och snabbdusch för att komma i tid till lektionen efter så vi kan sluta i tid

Onsdag – bild och slöjd

Torsdag – idrott och snabbdusch för att komma i tid till lektionen efter så vi kan sluta i tid

Fredag – hkk och språk

💞 Önskar er en fin helg 💞

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *