Bibliotek

Det börjar närma sig ett härligt besök till biblioteket. Vi ska dit den 12 november och kommer då att åka direkt när skolan börjar 8:10 så det är viktigt att barnen är där då. Vi kommer att få en guidning på biblioteket och de barn som har lämnat in om lånekort kommer få sitt lånekort och då också möjlighet att låna böcker.

Vi skulle tycka att det vore roligt om det är någon förälder som vill följa med denna dag. Vi kommer åka buss fram och tillbaka och är på skolan igen till lunch vid kl. 10:45.

Nästa vecka – v. 46 kommer vara en bokvecka och vi vill att barnen på måndag tar med sin favoritbok, eller en bok som barnet tycker om hemifrån. Barnen kommer att få berätta om sin bok för varandra och det blir som ”barnes boktips”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *