Gymnastikdag 13 november

Torsdagen den 13 november kommer hela skolan att vara en heldag i sporthallen. Vi har förmånen att få undervisning i gymnastik av elever från Arlandagymnasiets elitklass i gymnastik. Alla elever på skolan kommer att delas in i 4 grupper. Sedan kommer eleverna få prova på 4 olika stationer under dagen. 3 stationer före lunch och 1 efter.

Alla elever samlas på skolan där de börjar sin skoldag (det gäller även åk 5) och sedan avslutas dagen i sporthallen. F-klassen och 1:orna slutar 13.10 men behöver då duscha och övriga klasser slutar 14.00.

De som ska vara på fritids stannar kvar i sporthallen tills vi går tillbaka till skolan igen.

Alla elever har ombyte och duschgrejer med sig precis som vanligt.

Vi kommer att gå till skolan och äta lunch så det vore toppen om alla har med sig överdragskläder för de kommer inte att duscha mellan passen.

Ser fram memot en spännande dag!

/ Åsa & Robban

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *