Veckobrev

Ännu en höstvecka som gått. Vi har ÄNTLIGEN börjat arbeta med våra läsplattor!! Nu har alla loggat in och vi har börjat använda kameran. Vi har haft giraffdagen då vår stora giraff fick sitt namn Sky som alla barnen på skolan har röstat fram. Vi har pratat om skolans värdegrund, vi har tittat på fler ”vara vänner” filmer som barnen tycker om att se, vi har läst en berättelse som heter ”den goda tvillingen” som barnen sedan fick arbeta med och vi pratade om vilka som är med i boken -karaktärer – var utspelas den – miljön, vad är det för problem och vilken lösning blev det på problemet!!

i dag fredag har vi arbetat med Veckans bokstav som är M och barnen kom på 28 ord på M. Sedan har vi spelat olika typer av spel tillsammans med sin parkompis, Yatzy, ett tärningsspel, tre i rad och mattememory.

Under nästa vecka händer många olika saker:

Måndag: bokdagen – alla barn tar med sin favoritbok hemifrån

Tisdag:

Onsdag: biblioteket och idrott

Torsdag: FRILUFTSDAG

Fredag:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *