Veckobrev. 4

I måndags började vi med rastledare på första rasten. Gå gärna in på länken och läs mer: https://steningehojden.wordpress.com/2015/01/19/rastlekar/

I svenskan har vi har arbetat med bokstaven R och barnen har skrivit ord på R och gjort fina raketer. Vi har hunnit med att läsa tre spännande böcker. Barnen är med och lyssnar aktivt!

Vi har även arbetat med lägesord. Jag läste en text och utifrån texten skulle barnen rita vissa saker på bestämda platser.

Barnen har jobbat med sina faddrar med mattetemat och gjort en figur som heter Loklan. Barnen fick en beskrivning som de skulle rita efter. Resultaten kan ni se i matsalen.

Linda och Lena  åkte på konferens till London på onsdag morgon och är tillbaka på måndag.

Nästa vecka

På onsdag och torsdag har skolan elevledda samtal! Barnen kommer vara i matsalen om de har samtal. Den dagen de inte har samtal är de i idrottshallen. Barnen ser verkligen fram emot detta! Det är ju barnen som har bjudit in er föräldrar!! All annan verksamhet tar en paus för detta och vi fokuserar på samtalen. Detta gör att det blir extra viktigt att vi håller tiderna! Kolla in Cecilias blogg:  https://steningehojden.wordpress.com/elevledda-utvecklingssamtal/

Måndag: Idrott
Tisdag:
Onsdag: Elevledda samtal
Torsdag: Elevledda samtal
Fredag: Studiedag, både skola och fritids är stängt!

Tack för denna veckan!

Robban och Mia

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *