Veckobrev v. 12

Hej
Nu är denna härliga vecka slut!!
ALLA kompisar kom idag med olika strumpor 🙂
IMG_8210

Här kommer lite bilder före och efter föreställningen – låt era bar berätta om dagen….

 

Nästa vecka är en vanlig vecka:
Måndag – Idrott
Tisdag – Veckans bokstav
Onsdag – ASL och Idrott
Torsdag – Elevens val
Fredag – Skogen

Ha en härlig helg!!
ROCKA SOCKA!!

2 reaktion på “Veckobrev v. 12

  1. Åh vilka härliga bilder, toppendag! Vi fick höra här hemma att alla lärare ’tokat’ sig på scen i någon dans?!? Det verkade ha gott hem för det var det roligaste på föreställningen sa Cleo och Olivia. Jag önskar er en härlig vecka med nya oändliga möjligheter! // Jessica (cleos mamma)

  2. Åh vilka härliga bilder, toppendag! Vi fick höra här hemma att alla lärare ’tokat’ sig på scen i någon dans?!? Det verkade ha gott hem för det var det roligaste på föreställningen sa Cleo och Olivia. Jag önskar er en härlig vecka med nya oändliga möjligheter! // Jessica (cleos mamma)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *