Några viktiga punkter

På måndag den 11/5 ska vi ha friidrottsdag på Midgårdsvallen hela skolan. Vi går från skolan 8:30 och är tillbaka ca 13:10 – med reservation för några minuter hit eller dit 🙂 Den här dagen tar vi med pastasallad från skolan som lunch. Barnen behöver ha med en matlåda att ha pastasalladen i och bestick att äta med.  Det är som vanligt bra att ta med sig en frukt, smörgås eller något annat matigt – vi ska ju röra på oss hela dagen. En vattenflaska bör vi ta med också.

Steningehöjdens skola ska ha Öppet hus tisdagen den 19/5 mellan 15-17. Alla barn ska vara på plats, det kompenserar vi med att ha skolavslutning på tisdag kväll den 9/6 och därmed blir helt lediga onsdagen den 10/6.
Alla barn får mellis kl. 14 den 19/5 men om man vill gå hem och komma tillbaka kl. 15 så går det alldeles utmärkt.Under öppet hus-tiden kommer vi sälja fika för att samla in pengar till en gemensam aktivitet för alla på skolan. Om någon av er vill baka bröd eller fikabröd och skänka det till oss för försäljning tar vi tacksamt emot det 🙂

Vi har som ni läst ovan skolavslutningen på kvällen den 9/6 och mer information kommer om det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *