Skolavslutning

VILKEN DAG! WOW

Tårtfest – vilka fantastiska tårtor och vilket engagemang

Barnen sjöng Galen i glass och var superduktiga!

Sitter nu hemma och har tända ljus, äter lite praliner och smörjer händerna med härliga krämer. TACK för alla presenter som vi fick!!

Nu önskar vi er alla en HÄRLIG SOMMAR!!

image
+ Robban som inte fastnade på kortet!

3 reaktion på “Skolavslutning

  1. Och tack till ER!! Vilken otroligt fin avslutning, en fantastisk avslutning på ett lika fantastiskt år. Tack för allt ni lär våra barn och för all värme och glädje ni skänker. Vi har tur som har så engagerade lärare till våra barn. GLAD SOMMAR! / Jessica (Cleos mamma)

  2. Och tack till ER!! Vilken otroligt fin avslutning, en fantastisk avslutning på ett lika fantastiskt år. Tack för allt ni lär våra barn och för all värme och glädje ni skänker. Vi har tur som har så engagerade lärare till våra barn. GLAD SOMMAR! / Jessica (Cleos mamma)

  3. Och tack till ER!! Vilken otroligt fin avslutning, en fantastisk avslutning på ett lika fantastiskt år. Tack för allt ni lär våra barn och för all värme och glädje ni skänker. Vi har tur som har så engagerade lärare till våra barn. GLAD SOMMAR! / Jessica (Cleos mamma)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *