Veckobrev v. 47

TACK alla föräldrar, syskon, mostrar, fastrar och mor/farföräldrar som kom igår på ÖPPET HUS!

Barnen tyckte det var superroligt att få visa vad de gjort och var stolta över allt.

Veckans stjärna:
IMG_1530

Veckan höjdare:

 

Nu kommer Monika att börja arbeta igen och kommer vara hos oss i åk 1 varje morgon mellan kl. 8-10.

Jag vill påminna alla om att när ni har lyssnat på era barn när de har läst sina läsläxa skriv en liten kommentar i häftet så jag vet att ni har lyssnat och att barnen har läst.

Idag på fredagen hade vi skapande och vi gjorde snögubbar. Vi använde oss av kapsyler – lite återbruk…. De blev super fina.

image

image

Eftersom vi är ute varje dag varje rast måste barnen ha kläder efter väder!! Nu behövs både varma och torra kläder!! Kolla gärna också så att de kläder de har är i rätt storlek (flera säger att deras kläder är för små?) och att det finns extrakläder.

Ha en härlig helg

2 reaktion på “Veckobrev v. 47

  1. Stort TACK till alla er som fixade Öppet hus, det var riktigt kul att få se allt barnen jobbat med och hur mycket skoj de har tillsammans. Känns tryggt att lämna Livia i era händer varje dag. Tack till alla duktiga barn och föräldrar som hann baka gofika också så en mamma fick stilla hungern efter en lång dag ??. Trevlig helg!

  2. Kan bara hålla med Sanja, vilket otroligt fint öppet hus ni ordnat. Med stort allvar och engagemang visade Cleo, och alla andra barn på höjden, stolt upp vad de gör om dagarna, hejja er allihop ?? // Jessica, cleos
    mamma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *