Veckobrev v. 4

Hej alla!

Veckans stjärna:
image

Veckans höjdare:

Nästa vecka är det dags – ELEVERNA UTVECKLINGSSAMTAL!
Alla elever håller på med sina utvecklingssamtal och fixar till, tänker och förbereder så att de kan känna sig trygga när ni kommer.

Det är några som har problem med den tiden som ni har fått av mig och då ber jag er att byta med varandra! Jag har väldigt svårt att hitta andra tider så det bästa är att ni byter och meddelar mig.

Tyvärr är magsjukan igång – flera som har kräkts och mår dåligt! För att få stopp på detta måste vi hjälpas åt genom att verkligen vara hemma 48 timmar frisk innan man kommer tillbaka!

Denna vecka har vi på morgonen provat att läsa i par – att en läser och den andra lyssnar och att man sedan byter. Det har visat sig vara en väldigt lyckad sak då alla läser för varandra och verkligen vill få sin kamrat att förstå. Den kompisen som lyssnar får också träna på att lyssna aktivt.

Läsläxan! Förlåt vi var så engagerade i matematiken så jag glömde att dela ut läxan igår!  Idag fick alla med sig läxan och eftersom det är samtal nästa vecka så har vi kapitel 18 till v 6 – alltså 2 veckor!

Nästa vecka:

Måndag  –   IDROTT
Tisdag  –    Förberedelse inför samtalen
Onsdag   –  ELEVLEDDA UTVECKLINGSSAMTAL
Torsdag  –  ELEVLEDDA UTVECKLINGSSAMTAL
Fredag   –   Avslut på veckan

2 reaktion på “Veckobrev v. 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *