IPads avtal

Hej
Nu är det dags för barnen att ta hem sina IPads.
VI kommer inte att skicka med några laddare med IPads hem utan vi laddar dom här på skolan. Detta är för att vi vill ha så mycket av utrustning som möjligt kvar på skolan och för att underlätta för er föräldrar hemma (mindre att hålla ordning på).

Det är jag som lärare som väljer och installerar appar på barnens IPad. De appar som finns är pedagogiska appar med olika syften och lärande. Är det någon app som ni undrar över eller vill ha mer information om så hör gärna av er till mig.
Ibland låter vi IPadsen vara kvar här på skolan och det kan vara för att uppdatera eller att jag behöver gå igenom dom av olika anledningar.

För att påminna er om avtalet så lägger jag upp det här på bloggen LÄS igenom det igen – här i skolan går jag igenom avtalet med barnen noga för att de ska förstå vilket ansvar det faktiskt är.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *