Utvecklingssamtal

Nu är det dax för våra härliga samtal.

Viktigt att alla håller sina tider och att ni kommer till klassrummet och hämtar erat barn så ses vi i biblioteket eller på kontoret.

Den dagen man inte har samtal ska man vara redo att ha aktiviteter både ute och inne. De kommer vara med pedagoger i fyra olika grupper textilslöjd, träslöjd, musik och idrott och då följa den pedagogen hela dagen.

Jag har startat en facebookgrupp för vår klass kommer visa några av alla bra pedagogiska aktiviteter och allt lärande vi gör hela dagarna.

Gå in på sidan och följ oss: Höjdarna 08

En sak till är att jag har varit i kontakt med Webbstjärnan ang att det fortfarande är problem med att prenumerera. Dom säger till oss är att webbstjärnans mail väldigt lätt hamnar i skräpposten och att det är där som ni måste kolla först. Säg gärna till om det fortsätter vara problem så vi vet och kan skicka det vidare – vi måste få det att fungera.

ses snart

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *