Veckobrev v 39-40

Härlig kort vecka. Även om veckan var kort har vi hunnit med mycket… 

I svenska jobbar vi med läsuppdraget – känns bra och det alla verkar förstå vikten av att läsa och då vill jag tacka alla föräldrar som stöttar upp i läsningen. Vi har också börjat prata om läsförståelse och frågor på utan, under ytan och på djupet. 

I matematiken fortsätter positionssystemet så vi verkligen får ordning på värdet av siffrorna och att placeringen i talet är väldigt viktigt! 

I SO fortsätter vi med att samtala om samhälle och bygga i Minecraft. Vi har också haft en omröstning i klassrummet om våra uppdrag att ha när man blir veckans stjärna! De bidrag som vann omröstningen blev 1 Djur 2 Yrke 3 Land 4 Sport


Vill påminna om att vi på måndag 2/10 åker till Naturskolan. Vi kommer grilla korv till lunch och vill man ha något annat får man ta med det. Alla måste ta med en vattenflaska och något litet fika, smörgås eller frukt. Det är en höstvandring så bra skor är en förutsättning och självklart kläder efter väder. 

Nästa vecka v 40

Måndag – NATURSKOLAN

Tisdag – Läsuppdraget och NOMP klart + nytt 

Onsdag – idrott (utomhus)

Torsdag – 

Fredag – Dans

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *