Vektor

Vi är precis i uppstarten att prova en ny app i matematik.
På deras hemsda står det:

VEKTOR – SPEL OCH TRÄNING I ETT

”Vektor är baserat på forskning om tidig matematisk inlärning och framtaget av ledande forskare i samarbete med erfarana spelutvecklare. Det är en lekfull och engagerande app och passar både barn utan matematiska förkunskaper och barn med 1-2 års skolgång bakom sig. Äldre barn med svårigheter i matematik kan också ha nytta av Vektor. 
Vi har utformat Vektor som ett spel, komplett med hjältar, monster och skatter. 
Barnet är hjälten, och monstren är bara så läskiga att det ska vara roligt att se dem förvandlas till gulliga djur. Skatterna fungerar som belöningar och inspirera till större engagemang och mer träning. Träningen är intensiv men anpassningsbar – alla barn tränar hela tiden på en nivå där de utmanas lagom mycket.”

Hos oss uppskattar eleverna detta mycket – alla är på olika nivåer och får olika övningar. Det tränar arbetsminne, huvudräkning, mönster och tallinje på ett roligt sätt.

[slideshow_deploy id=’3163′]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *