Veckobrev v 3

Hej
Nystart och en ny härlig termin.

Igår åkte vi skridskor tillsammans med åk 4 och det gick jättebra! Alla åkte och alla kämpade trots att det gjorde ont och var lite jobbigt.

Nu är det snart dax för samtal. Innan lovet har alla elever börjat utvärdera sina mål och fundera kring hur det har gått och nu under den här veckan har vi fortsatt.
Alla ska ha funderat kring vilka mål, har jag tränat, hur har jag gjort för att utveckla mig eller inte.
Jag har bett de elever som inte har hunnit färdigt att göra det hemma.
Uppgiften finns i showbie.

Vi påminner igen om att fylla i formuläret om PRAO (ska fungera).

Nästa vecka kommer vi lägga tid på att förbereda för utvecklingssamtalen – vi kommer att arbeta så att alla elever känner sig förberedda. Nu i åk 3 är ju alla rutinerade så det känns under kontroll.

I matematiken har vi suttit i par eller tre och tre och löst räknehändelser. Det är väldigt nyttigt att sitta tillsammans och tänka och diskutera hur man kan/ska göra för att komma fram till ett svar.  Här ser ni några bilder.

Nästa vecka ska skolans alla klasser starta Alla med-projektet, detta är tredje omgången på vår skola och nu ska vi alla vara delaktiga och det betyder att de som varit ambassadörer tar ett litet större ansvar i våra klasser tillsammans med oss lärare för att genomföra detta.

Nästa vecka v. 3: 
Måndag: Idrott, Alla med
Tisdag Musik
Onsdag: Slöjd, Idrott
Torsdag: Bild
Fredag: ingen dans,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *