Veckobrev v 17

  Vi börjar med bilder från dagen som såklart blev en superdag 😊
  Tack till Silvia och Anki som hjälpte till.

  [slideshow_deploy id=’3568’]

  Vi behöver fokusera på värdegrunden och respekten och språket mot varandra i klassen. Förra veckan startade vi och då hade Karin grupper då man fick lyfta ”det här vet du inte om mig…”

  Igår hade vi tjej-killgrupper. Vi pratade om trivsel, hur vi mår och andra saker som vi funderar på. Vi tittade först på en film ( https://m.youtube.com/watch?v=C7CTfOPgVfQ ) och sen gjort en övning med papperslappen. Berätta vad vi gjorde och pratade om det hemma.

  Vi har under veckan gjort det sista delproven i nationella proven. Det är några mindre grupp delprov kvar sen är vi färdiga – det ser bra ut (har inte hunnit rätta allt).

  Alla har gjort sitt bästa och kämpat – jag är stolt över alla.

  Vi har startat upp ett nytt arbete i SO – Välja en av de sju världsdelarna, ta fram 10 fakta och sedan ska dessa fakta redovisas i en iMoviefilm

  Höjdareftermiddagen är snart och det blev tyvärr lite fel med tiden – eftermiddagen slutar 17:30. Alla får äta mellanmål och stanna på skolan denna dag. Vi kommer ha alla nationella proven i klassrummet som man får totta igenom tillsammans.

  Nästa vecka
  Måndag – skolan stängd
  Tisdag – 1 maj – skolan stängd
  Onsdag – idrott + slöjd
  Torsdag – Värdegrund
  Fredag – litteraturfestival

  Ha en härlig helg och valborg 🔥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *