Viktig information

I början på nästa vecka kommer mer information från skolans ledning kring en långsiktig plan för åk 4.

Ha en trevlig första advent!🍀

 

3 reaktion på “Viktig information

  1. Hej!
    Det var ett oerhört glädjande besked, det behövs verkligen!! Ingen ska behöva vistas i den miljön som våra barn vistas i dagligen – med fysiska slagsmål, bråk, fult språk, avsaknad av respekt och otrevlig attityd som skapar otrygga och stressade barn samt en miljö där våra barn inte får chans eller tillfälle att lära. Denna arbetsmiljö som både barnen och lärarna har fått finna sig i alldeles för länge måste få ett slut. Jag är väldigt glad och har stora förhoppningar på att situationen ska förbättras med denna plan. Här har vi som föräldrar ett jättestort ansvar att uppfostra våra barn – för det är absolut inte skolans eller lärarnas jobb, de är där för att undervisa barnen. Så låt oss alla hjälpas åt med detta så att de får fokusera på det de är bäst på!!!

    /Sanja (Livias mamma)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *