Veckobrev v. 23

Hej!

Ännu en kortvecka har nått sitt slut och nu kan vi nästan ta på sommarlovet, men innan dess ska vi städa både klassrum och paddor. Med det vill vi påminna om att ta med eventuella laddare på måndag. Vi har inte så mycket i våra lådor men det som finns där kommer att tas med hem då så tänk på en väska eller påse för att få med sig sina saker. 

I veckan slutade tyvärr Maxi så vi säger hej då och önskar dig stort lycka till och att du får det fint i din nya skola och klass och hoppas så klart att vi får träffa dig framöver. I samband med det har ni kanske hört att vi får en ny elev som börjar i höst, vi välkomnar Nicole till oss i åk 5.

Så här i slutet på terminer blir det mycket annat än det ordinarie schemat och så även denna vecka med schachturnering för hela skolan som var en helt otroligt häftig upplevelse, det hoppas vi på fler gånger ⭐️

Vi har läst ut Gyllene svärdet så vi startar upp nästa läsår med sista boken om Petite och det tar oss fint in i medeltiden. På matematiken har vi övat bråk och gjorde även en liten koll så vi vet vad vi ska börja med till hösten – ett tips är att låta barnen köpa glass osv med riktiga pengar i sommar för att öva huvudräkning och se hur mycket som blir kvar/försvinner av en summa ☺️🍦 Att ha koll på glassätandet kan även hjälpa när vi ses i augusti …

På måndag ska åtta elever från vår klass servera på sexornas lunch och då är det en ljus tröja/skjorta/blus och mörka byxor eller kjol som gäller. Kom ihåg att det är ett fint uppdrag ni fått och att ni gör ett ganska osynligt arbete när ni serverar och plockar undan ⭐️

Nästa vecka

Måndag: städa iPad och klassrum, fotbollsmatch mellan åk 6 och personal med korvlunch ute ⚽️

Tisdag: stor öppen scen, tårtbak och skolavslutning.

 

⭐️ Vi önskar er en fin långhelg ⭐️

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *