Veckobrev v. 34

Hej!

Med buller och bång är vi nu igång med höstterminen 2019 och veckan har innehållit lite fix och trix precis som det brukar efter ett långt lov men även en hel del tänkvärda uppgifter och stunder.

Uppgiften med alla post it-lappar blev jättebra och det var spännande att läsa igenom era tankar och dessutom visa dem för er alla, utifrån det har vi arbetat fram Skolknep som ska gälla för gruppen och det här kom vi fram till:

Här kommer lite info från vår idrottslärare Jessica:

På måndag är det inget ombyte för idrott utan det börjar vi med först på onsdag. Inför onsdagens lektion ska eleverna ha tittat på flippen ”General och spion” där de kan läsa/lyssna hur leken går till.

 

I år har vi turen att få vara på Naturskolan många gånger och det ser vi verkligen fram emot, första datumet är redan 2/9. Dagen kommer spenderas utomhus så det gäller att ha kläder efter väder och ett härligt humör så vi får fina minnen från dagen. Vi får mat på plats men om man vill är det helt ok att ta med sig extra mat, frukt, smörgås och liknande, en vattenflaska är viktigt att komma ihåg! Dessa dagar innehåller mycket från vår läroplan så vi kommer fylla i bedömning efter dagarna och planering finns redan i IST att ta del av för er barn och även föräldrar. Självklart går vi igenom det med barnen i skolan så att de kan visa er om det uppstår några bekymmer. Om man mot förmodan skulle missa någon av dessa dagar går man tyvärr miste om ett kreativt och roligt sätt att uppnå dessa kunskapskrav. Just denna dag spenderas i Garnsviken och vi kommer ta buss dit och tillbaka från Ölsta.

Vi flaggar redan nu för föräldramöte onsdag 4/9 för åk 4-6 med start kl. 18.00 i matsalen och sedan går vi till respektive klassrum. Där får ni fylla i tider för elevledda utvecklingssamtal som vi i år kommer ha mellan 12.30-19.00 tisdag 10/9 och måndag 16/9. Uppdrag börjar vi med efter föräldramötet och beroende på behov i gruppen.

Nästa vecka

Måndag: idrott men inget ombyte, alla med startar och vi börjar med att tacka för maten.

Tisdag: sett flipp om positionssystemet. 

Onsdag: ombytt idrott ute.

Torsdag:

Fredag: fredagsfinal med rolig fredag – fri tolkning ☺️

💞 Vi önskar er en fin helg 💞

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *