🍀 Naturskolan måndag 2/9 🍀

Hej hallå 🍀

På måndag när vi ska till Naturskolan tar vi bussen från Ölsta till Vibyvägen 8.46 och det är helt ok att komma direkt till busshållplatsen för er som bor nära och precis som förra året vill vi ha ett mail från er föräldrar om det. Vi andra samlas i vanlig ordning på skolan, fast utomhus kl. 8.30 vid stora entrén, för att i rask takt ta oss ner till bussen.

Vi beräknas vara tillbaka vid Ölsta ca 13.50 och skoldagen slutar där, om ert barn tar sig hem på annat sätt från Sigtuna vill vi så klart veta även det.

Det går så klart bra att fylla på med extra mat och till och med en godsak i form av bulle, munk, kaka eller liknande. Kom ihåg vattenflaska, gärna en stor för jag vet inte om vi har möjlighet att fylla på under dagen.

Viktigt att alla tar med sin iPad för dokumentation under dagen.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *