Veckobrev v. 50

Hej!

Hej och hå vad det går, alldeles alldeles snart är det dags för jullov 🎅🏻☃️🤶🏻 Veckan har bjudit på många fina tankar, diskussioner och frågor utifrån vår julkalender – heja alla ⭐️ Fortsätter ni diskussionerna hemma? Vi är nyfikna på att höra vad ni pratar om i sånt fall så dela gärna med er i kommentarer här nedanför ☺️

Vi passar på att redan i detta veckobrev hälsa en ny elev välkommen till klassen, Samuel börjar hos oss tisdag 8/1 – välkommen ⭐️

Sv – veckan inleddes med boksamtal om Solhjärtats första hälft, heja alla för bra engagemang och toppenfina diskussioner. Jag älskar hur ni till och med skrev hur Kim kommit ut ur sin comfort zone som vi ofta pratar om i klassrummet ❤️

Eng – efter en hel del tjat så är nästan alla klara med sina uppgifter till Frosty the snowman som resulterade i beskrivande text och en dialog eller saga till sekvensbilder och även inläsning av detta, perfekt tillfälle att visa sina kunskaper i engelska och vissa har överraskat oss positivt ⭐️

Matte – vi arbetar på med matten och just nu med problemlösning och de fyra räknesätten.

SO – nu läser vi om judendom och det är väldigt spännande. Klassen uppskattar att vi läser ihop och sedan svarar på frågor som vi går igenom tillsammans, lagom innan jul ⭐️

NO – äntligen har vi fått reda på vilka ämnen vi arbetat med under hösten, spännande :

Bild – denna vecka har vi tagit lite tid för att illustrera bilder till våra julsagor som vi hoppas blir klara innan jul och även gjort klart våra snögubbar.

 

Nästa vecka

Måndag: idrott och du väljer om du vill byta om, vi ska öva på polynäsen.

Tisdag: slöjd och städdag.

Onsdag: ingen musik eller idrott.

Torsdag: julavslutning för alla elever, vi samlas som vanligt 8.10 i klassrummet och går upp till idrottshallen för att avsluta gemensamt f-6 kl. 8.45. Efter polynäsen och julkram slutar eleverna, ca 9.30-10.00.

Fredag: jullov 💞

💞 Vi önskar er en härlig helg 💞

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *