Reflektion ht19

Hej och ursäkta mig så här på tredje advent …

Jag har läst era reflektioner och vill inför de sista dagarna peppa er att orka hålla ihop tills vi alla får lite ledigt 💞

Det var otroligt roligt att läsa era reflektioner och jag är så stolt över er alla ⭐️ Ni har gjort såna framsteg i väldigt många saker och ni har satt ord på vad ni lärt er, vad ni tycker och vilka utmaningar ni har – heja ⭐️

Precis som i våras är jag oerhört positivt överraskad efter att ha läst era tankar, vi kan många gånger fundera på vad ni får med er när vi behöver tjata om att vara tysta och respektera er själva och varandra, men utifrån era reflektioner så tycker ni att det har varit toppen och ni lär er massor!

Heja åk 5, nu river vi av de sista dagarna innan ett härligt jullov och kommer tillbaka fyllda av energi för att utvecklas och lära oss ännu mer under VT20 🍀💞⭐️🦒

3 reaktion på “Reflektion ht19

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *