Uppgifter för dagen

Hej!

Även idag är flera i klassen hemma och dessa uppgifter ska ni jobba med:

Matte – räkna sidorna 90-91 och det finns uppdrag i NOMP, utöver det är det alltid bra att öva på multiplikationstabellerna och klockan – fota ditt räknehäften och lägg in i Showbie matematik

Eng – gör uppgifterna Gandhi och Tell us about India, de ligger i Showbie båda två – lägg in dina texter i Showbie engelska och även om du gör en clips, annars läser du in det du skrivit i showbie på bilden du lägger in 

Sv -skriv kapitel 1 + 2 av Monstret och allt finns i onenote Collaboration space under Monstret, kom ihåg att rita bilder och det gör du antingen i sketches, ritplatta eller keynote – lägg in dina texter i tabeller i onenote, om tabellen inte finns lägger du in texten ändå

Hör av er om ni har några frågor och krya på er ⭐️

Viktigt att ni kommer ihåg att sjukanmäla varje dag, tack 🍀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *