🎄 Veckobrev v. 51 🎄

Hej!

En annorlunda sista vecka fick summera detta annorlunda år vilket vi skött galant tycker jag ⭐️ Ni har varit duktiga och ansvarstagande med att delta på våra samlingar och göra era uppgifter på distans. Det har varit klurigt med vissa saker men då har flera av er chattat eller ringt på teams för att få hjälp – heja 🍀

Det mest positiva vi tar med oss från denna vecka är att vi alla saknar skolan – hur tråkigt, svårt, krävande och tröttsamt det än kan vara att komma till och vara i skolan så verkar de flesta uppskatta skolan och det känns fantastiskt 💞

Era reflektioner visar att terminen varit lärorik, utmanade, innehållsrik, bra, rolig och haft högt tempo. Ni tycker alla att ni lär er massor och det känns spännande inför nästa termin och ni börjar så smått förstå att betygen är på väg. Att läsa era reflektioner är alltid roligt och desto roligare när det märks att reflektionsförmågan ständigt utvecklas ⭐️

Redan nu meddelar vi att våra samtal på hela skolan kommer ske under vecka 5, vi planerar för att de ska vara på distans via teams pga. rådande pandemi. Mer information kommer efter jullovet. 

Jag vill tacka för denna termin som varit innehållsrik och givande, det är roligt att se era barn utvecklas och att få vara en del av deras liv. Vi kämpar varje dag med att ta oss framåt och resan som klassen gjort är fantastisk tycker jag, nu blickar vi fram mot vår sista termin tillsammans och gör den till något magiskt 🥰

Vecka 2

Måndag: studiedag – skola och fritids stängt och ni är lediga

Tisdag: idrott, vi hälsar vår nya NO- och mattelärare välkommen

Onsdag: bild, slöjd

Torsdag: idrott

Fredag: kapitel 9-10 ska vara läst i Balladen och uppgifter till i Showbie läsa ska vara gjorda, one minute speech v. 2 ska vara gjord i Showbie engelska 

🎄 Stort tack för alla fina presenter, jag önskar er alla ett härligt jullov och en god jul 🎄

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *