🍀 Glad sommar 🍀

Hej!

Med blandade känslor skriver jag det sista veckobrevet för just vår grupp. Efter tre intensiva år tar vi nu sommarlov och säger hej då till varandra. Alla ger sig ut på nya äventyr, vissa på vår skola och några börjar på andra skolor. Oavsett var du går och vad du gör i ditt liv skickar jag med de sista raderna från mitt tal till er alla:

Jag önskar er all lycka och jag hoppas innerligt att ni har siktet högt inställt för er själva och kämpar för era drömmar. 

Kom ihåg:

Vi blir bra på det vi övar

Du är vad du tror att du är

Dina tankar formar dig

Du ansvarar för dina val

Du kan bli allt du vill

Jag tror på dig

Stort tack för alla fina presenter, jag blir helt överväldigad och nu har jag nyckeln till kunskap att bära runt min hals 💞

Tack till er som ordnade så fint med alla ”klassens …”, ni ansträngde er verkligen och skrev fina och passande motiveringar, extra tack till min fina tallrik som jag fick:


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *